Nieuws

De Dutch Largo terug in de vaart

Goed nieuws uit Hardinxveld giessendam!

Het gerenoveerde passagiersschip de MS Dutch Largo is onlangs weer in de vaart gekomen. Na maanden van intensieve renovatiewerkzaamheden is het schip klaar om haar passagiers te ontvangen voor unieke cruises door heel europa.

De Dutch Largo is de trots van avant garde cruises en heeft een rijke geschiedenis. Het schip werd in 1996 in de vaart genomen en heeft in de loop der jaren talloze avontuurlijke reizen gemaakt. Na ruim 20 jaar was het echter tijd voor een grondige renovatie om het schip weer helemaal bij de tijd te brengen.

Het resultaat van de renovatie mag er zijn. Het schip heeft een frisse, moderne uitstraling gekregen en is voorzien van vele nieuwe faciliteiten. Zo zijn er onder meer grote upgrades uitgevoerd aan  restaurant, bar, winkel en lounges aan boord en is het wellnesscentre flink uitgebreid. Ook zijn er nieuwe, ruimere hutten en suites gecreëerd waarin het heerlijk vertoeven is.

Dutch Largo Vario Groep

De MS Dutch Largo zal nu haar eerste reizen gaan maken als vernieuwd schip en zal naar verwachting vele passagiers een onvergetelijke cruise-ervaring bezorgen. Wij wensen de bemanning en passagiers alvast veel plezier en mooie avonturen toe!

 

Team Vario Groep

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn